Zomertrainingen 2021: wat mag je verwachten?

Check in voor de Zomertrainingen en reis met ons mee! De eerste zonnestralen ontluiken niet alleen de bloemetjes. Als de zon weer daar is, dan denkt elke creatieveling alvast aan de Zomertrainingen! Reizen! Wie is daar niet aan toe? We maken er dit jaar meteen het thema van voor onze Zomertrainingen. We houden het bescheiden en kiezen voor tripjes binnen Europa. Pak je zakje en train deze zomer met ons mee!

Best of both worlds! Online en offline!

We horen heel vaak dat mensen opnieuw snakken naar offline trainingen. Dat geldt trouwens ook voor ons. Een coronaproof-locatie met veilige netwerkmomenten. Samen lunchen en wat informele gesprekken, het doet ons mijmeren over de zomer van 2019.

Toch heeft de huidige situatie ons ook heel wat positieve elementen gebracht op vlak van trainingen. We investeerden sneller dan gepland in 2 complete studio oplossingen om online workshops en trainingen nog professioneler te kunnen brengen. Deelnemers van deze online trainingen weten dit nieuwe format zeer te appreciëren. Temeer omdat de opname na afloop van de training nog 2 weken beschikbaar blijft.

Deze zomer voorzien we voor jullie the best of both worlds, want wij willen niets liever dan dat jij kiest waar jij je het beste bij voelt. Een online training vanuit je eigen stekje of een offline training in onze Catena-bubbel in Antwerpen.

Verwerf een complete kennis met onze Zomertrainingen trajecten en pakketten!

Word expert in 24u
Ook deze zomer krijg jij opnieuw de kans om je tot expert te kronen in jouw favoriete Adobe tool.

Of je je nu wil verdiepen in Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop, Premiere Pro of After Effects, in 24 trainingsuren kronen wij jou tot een ware held. Tussen de 3 trainingsdagen voorzien we ook taken, zodat we je progressie op de voet kunnen volgen en bijsturen waar nodig.

Finesses van branding

Naast deze Word expert in 24u-trajecten werkten we nog enkele andere pakketten uit. Zo heb je als marketeer de mogelijkheid om alleen of samen met je collega’s 5 dagen helemaal ondergedompeld te worden in de finesses van branding. Want als marketeer weet je als geen ander wat het belang is van een goede branding en het consequent gebruik ervan. Je leert een goede layout opbouwen en een huisstijlhandboek aanleggen, maar ook promotiemateriaal ontwerpen voor events. Ook content voor social media mag natuurlijk niet ontbreken in dit traject, net zoals een specifieke dag rond video. Want video voor marketeers geeft je inzichten in je videostrategie, maar je bouwt ook een video marketingplan uit en gaat zelf aan de slag om te filmen.

Smartphone in bedrijfscommunicatie

Op basis van jullie feedback werkten we ook een volledig pakket uit rond het gebruik van je smartphone in bedrijfscommunicatie. Ondertussen is het algemeen geweten dat dit technologisch gegeven een prominente plaats inneemt, ook binnen de communicatie voor je bedrijf.

Dit pakket leert je visuele verhalen vertellen en in de strategietraining leggen we je graag uit waar zo’n smartphonevideo’s passen in jouw bedrijfsvideo’s.

Maar je gaat vooral zelf aan de slag. We leren je videotestimonials maken met je smartphone. Zo leer je de manuele functies van je camera kennen. Daarnaast leer je ook de extra’s die je nodig hebt om bijvoorbeeld te zorgen voor goed geluid. Naast video leer je ook productfoto’s maken met je smartphone. Een simpele setup en goede belichting zorgt voor kwaliteitsvolle productfoto’s die je op social media kan gebruiken.

Kies met losse trainingen precies wat jij wil!

Naast deze trajecten en pakketten volg je deze zomer ook weer heel wat losse, ééndaagse trainingen. Van introductietrainingen over heel de Adobe Creative Cloud tot logo’s animeren of podcasts maken. Elke creatieve professional vindt deze zomer wel zijn goesting.

Op donderdag 6 mei geven we via een webinar nog meer uitleg over de plannen voor Zomertrainingen 2021. Je kan dan makkelijk vragen stellen of verduidelijking vragen. Het enige dat je moet doen om erbij te kunnen zijn, is vooraf even registreren op de pagina van het webinar.

Twijfel je nog over je keuze of zie je niet welke training het meest gepast is voor jouw noden? Stuur me een mailtje op geerte.verbraeken@catenacompany.be of bel me even. Ik neem graag de tijd om samen jouw leerdoelen onder de loep te nemen.

Heb jij een vraag rond trainingen?

Onze trainingscoördinator Geerte staat je graag te hulp.