Juice up your summer met de 10e editie van Zomertrainingen

Voor een flinke portie Vitamine CC moet je deze zomer opnieuw bij Catena Company zijn. Voor de 10e keer op rij maken we een heerlijke blend van creatieve trainingen.

De succesformule van een zeer uitgebreid trainingsaanbod gedurende twee maanden lang, waarmee we in 2012 begonnen in Zoo Antwerpen, kreeg de voorbije jaren een sterke online aanvulling. Ook dit jaar bieden we een unieke mix aan die je zowel qua vorm als qua inhoud naar je eigen smaak kunt samenstellen. Een beetje rood fruit met Adobe InDesign, wat blauwe vruchten met Adobe Photoshop, eventueel een tintje paarse videobewerking, …

Wil je je toch meer verdiepen? Schrijf dan in voor onze ‘Word expert in 24u’-trainingen of stel een bundel op maat samen. Mix jouw perfecte combinatie van trainingen.

De Zomertrainingen zijn ook steeds een vitaminekuur voor onszelf en onze docenten. We nemen continu de pols van de creatieve professional en passen ons aanbod daarop aan. Ook dit jaar gooien we weer nieuwe trainingen in de blender. Bovendien werd ons team versterkt met zeer ervaren docenten die jou een gezonde dosis kennis meegeven.

Weet je niet goed welke creatieve trainingen precies bij jou in de smaak zullen vallen? Volg dan ons gratis webinar op 17 mei. Dan leiden we je rond in het aanbod van onze Zomertrainingen 2022.

En… 10 jaar Zomertrainingen, dat vieren we toch samen? Vanaf de 4de inschrijving of training ontvang je bovenop een stevige dosis kennis nog eens 10% extra korting!

Heb jij een vraag rond trainingen?

Onze trainingscoördinator Geerte staat je graag te hulp.