6 redenen om training te volgen tijdens de zomermaanden

Waarom een training volgen tijdens de zomermaanden? Wij geven je 6 goede redenen!

Take it easy!

Tijdens de zomermaanden is het vaak iets rustiger dan anders in je bedrijf en volgen de deadlines elkaar minder snel op. Voor velen zijn deze zomermaanden dan ook hét ideale moment om die ene training eindelijk eens te volgen of om terug mee te zijn met de nieuwste topics en trends.

Een ander groot voordeel is dat het ook rustiger is onderweg. Tijdens de zomermaanden verlies je een minimum aan tijd.

Trainingen van 1 dag

Ondanks de rustigere periodes merken we dat trainingen van meerdere dagen een hoge drempel zijn. Er zijn weinig bedrijven waar de marketingmedewerkers of -managers meerdere dagen kunnen gemist worden. Daardoor kiezen we tijdens de zomermaanden bewust voor korte trainingstrajecten. Uiteraard geven we je graag suggesties mee welke trainingen je goed kan combineren, maar elke training staat op zich.

Onmiddellijk resultaat

Of je nu een ‘basics in één dag’, ‘productfotografie met je smartphone’ of een ‘expert tips & tricks’-training volgt, wij garanderen je dat je na je dag training onmiddellijk aan de slag kan met wat je hebt geleerd.

Een programma als Adobe Premiere Pro of Adobe After Effects is redelijk indrukwekkend als je het de eerste keer opent. Nochtans kan je na één dag toch al zelf knappe resultaten behalen met deze software. Tijdens de ‘basics in één dag’ -trainingen leren we je op basis van bestaande video’s en animaties welke tool je waarvoor gebruikt. Zo leer je al doende hoe de werkruimte in elkaar zit. Uiteraard ken je zo’n programma niet na één dag training, maar je hebt wel een degelijke basis om er zelf mee aan de slag te kunnen.

Nieuwe topics

De zomermaanden zijn voor ons ook de uitgelezen kans om jullie feedback om te zetten naar nieuwe trainingen of om nieuwe onderwerpen aan te raken.

Zo leerden we bijvoorbeeld uit de feedback van onze vorige edities dat de training ‘beelden maken en bewerken voor social media’ niet echt was wat jullie hadden verwacht. Van daaruit hebben we de inhoud terug van scratch opgebouwd en deze in een nieuwe reeks gegoten. Zo leer je tijdens de ‘concept’-training de algemeenheden van beelden, tijdens de ‘creatie’-training hoe je ze moet maken en tijdens de ‘animatie’-training hoe je beweging kan scheppen in deze beelden.

The best of both worlds

Ook al is het rustiger onderweg, lange afstanden zijn ook tijdens de zomermaanden geen pretje. Daarom vind je onze trainingen zowel online als offline. 

Is online voor jou het nieuwe normaal? Wil je efficiënt je tijd benutten en bespaar je liever de verplaatsing naar een fysieke locatie? Onze online trainingen geven we vanuit onze eigen, professionele studio.

Voor Antwerpen kiezen we opnieuw voor Lodge, een professionele setting met een gezellige sfeer. Deze locatie ligt in op wandelafstand van het Centraal Station én heeft een parking in de buurt. Met de offline zomertrainingen kies je voor een echte beleving! Laat je een ganse dag onderdompelen in een Catena bubbel vol creativiteit, interactie en gemoedelijkheid.

Een leuke extra!

Niet onbelangrijk… tijdens de zomermaanden is er altijd kans op ijsjes 🙂

Volg je één van onze offline zomertrainingen en wordt het deze zomer warmer dan 30°? Goed nieuws, dan zorgen wij voor extra verfrissing.

Heb jij een vraag rond trainingen?

Onze trainingscoördinator Geerte staat je graag te hulp.