10 juli 2023

9.00-17.00

Kempus, Turnhout

Ben jij als marketeer op zoek naar een manier om jouw merk op een consistente en herkenbare manier in de markt te zetten? Wil je ervoor zorgen dat jouw visuele identiteit overal herkenbaar is en een sterke indruk achterlaat bij jouw doelgroep?

Tijdens deze training leer je hoe je een identiteit creëert die past bij de kernwaarden en doelstellingen van jouw merk en die consistent is in alle communicatiemiddelen, van jouw website en social media-kanalen tot aan jouw offline marketingmaterialen. Ook krijg je handvatten om een visueel verhaal te vertellen, dat jouw merk uniek maakt en de juiste doelgroep aantrekt.

Met concrete voorbeelden en praktische oefeningen ga je aan de slag met het ontwikkelen van je eigen beeldmerk. Je leert hoe je kleuren, typografie en beeldmateriaal op een effectieve manier inzet voor die krachtige merkbeleving die jouw bedrijf verdient. Daarnaast leer je hoe je die identiteit bewaakt en doorvoert in alle communicatie.

Als resultaat van de training heb je een duidelijk beeld van hoe jouw merk visueel moet worden gepresenteerd. Je hebt een set richtlijnen waarmee je jouw visuele identiteit op een consistente manier doorvoert en het allerbelangrijkste: je weet hoe je jouw visuele identiteit kunt inzetten om jouw doelgroep te bereiken en te overtuigen.

Na deze training weet je:

  • wat het belang is van een sterke visuele identiteit voor je merk
  • de aandacht van je doelgroep te sturen
  • hoe je een visueel verhaal vertelt
  • hoe je visuele identiteit te bewaken en door te voeren in alle communicatie

en kan je zelf:

  • een consistente, visuele stijl ontwikkelen
  • je eigen beeldmerk opzetten met behulp van kleuren, typografie en beeldmateriaal
  • visuele content creëren die past bij je merkidentiteit

Inschrijving

Misschien interesseren deze trainingen je ook

InDesign voor visuele marketing content

€1335

Storytelling in video

€445

Smartphonefotografie voor marketing

€445