Blog

6 redenen om training te volgen tijdens de zomermaanden

6 redenen om training te volgen tijdens de zomermaanden

vrijdag, 26 april 2019, geschreven door: Geerte Verbraeken

Waarom een training volgen tijdens de zomermaanden? Wij geven je 6 goede redenen!

Take it easy!

Tijdens de zomermaanden is het vaak iets rustiger dan anders in je bedrijf en volgen de deadlines elkaar minder snel op. Voor velen zijn deze zomermaanden dan ook hét ideale moment om die ene training eindelijk eens te volgen of om terug mee te zijn met de nieuwste topics en trends.

Een ander groot voordeel is dat het ook rustiger is onderweg. Volg je dus graag één van onze ZOOmertrainingen in Brugge en plan je erna een vakantie aan zee? Tijdens de zomermaanden verlies je een minimum aan tijd.

 

Trainingen van 1 dag

Ondanks de rustigere periodes merken we dat trainingen van meerdere dagen een hoge drempel zijn. Er zijn weinig bedrijven waar de marketingmedewerkers of -managers meerdere dagen kunnen gemist worden. Daardoor kiezen we tijdens de zomermaanden bewust voor korte trainingstrajecten. Uiteraard geven we je graag suggesties mee welke trainingen je goed kan combineren, maar elke training staat op zich.

 

Onmiddellijk resultaat

Of je nu een ‘basics in één dag’, ‘productfotografie met je smartphone’ of een ‘expert tips & tricks’-training volgt, wij garanderen je dat je na je dag training onmiddellijk aan de slag kan met wat je hebt geleerd.

Een programma als Adobe Premiere Pro of Adobe After Effects is redelijk indrukwekkend als je het de eerste keer opent. Nochtans kan je na één dag toch al zelf knappe resultaten behalen met deze software. Tijdens de ‘basics in één dag’ -trainingen leren we je op basis van bestaande video’s en animaties welke tool je waarvoor gebruikt. Zo leer je al doende hoe de werkruimte in elkaar zit. Uiteraard ken je zo’n programma niet na één dag training, maar je hebt wel een degelijke basis om er zelf mee aan de slag te kunnen.

 

Nieuwe topics

De zomermaanden zijn voor ons ook de uitgelezen kans om jullie feedback om te zetten naar nieuwe trainingen of om nieuwe onderwerpen aan te raken.

Zo leerden we bijvoorbeeld uit de feedback van onze ZOOmertrainingen 2018 dat de training ‘beelden maken en bewerken voor social media’ niet echt was wat jullie hadden verwacht. Van daaruit hebben we de inhoud terug van scratch opgebouwd en deze in een nieuwe reeks gegoten. Zo leer je tijdens de ‘concept’-training de algemeenheden van beelden, tijdens de ‘creatie’-training hoe je ze moet maken en tijdens de ‘animatie’-training hoe je beweging kan scheppen in deze beelden.

 

4 locaties - makkelijk bereikbaar

Ook al is het rustiger onderweg, lange afstanden zijn ook tijdens de zomermaanden geen pretje. Daarom vind je onze trainingen niet op 1, maar op 4 verschillende locaties in Vlaanderen.

Voor Antwerpen kiezen we dit jaar voor Lodge, een professionele setting met een gezellige sfeer. Deze locatie ligt in op wandelafstand van het Centraal Station én heeft een parking in de buurt. Ook in Brugge ligt onze locatie op wandelafstand van het station en is een ruime parking voorzien.

In Gent en Kortrijk liggen de locaties vlak aan de afrit van de autosnelweg, ook hier kan je dus vlot toekomen en parkeren.

 

Een leuke extra!

Volg je tijdens de zomermaanden 2 of meerdere trainingen? Dan leggen we je graag extra in de watten. Je krijgt van ons bovenop je opgedane kennis een cadeaubon ter waarde van 198 euro voor ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael. Deze cadeaubon kan je inwisselen tegen een gezinsjaarabonnement op beide dierenparken of je kan je ganse familie trakteren op een pluchen olifant.

En niet onbelangrijk… tijdens de zomermaanden is er altijd kans op ijsjes :)

Wordt het deze zomer warmer dan 30°? Goed nieuws, dan zorgen wij voor extra verfrissing.

 

Bekijk alle zomertrainingen hier


Over Geerte Verbraeken

Geerte is sinds jaar en dag een vaste waarde binnen Catena. Ze begon als licentiespecialiste, maar ontpopte zich later als trainingcoördinator. Geerte ontwikkelt nieuwe trainingmodules en gaat samen met de docenten op zoek naar interessante onderwerpen om trainingen rond te organiseren. Naast Catena is ze mama van 2 prachtige kids. Een dochter, Tille en een zoon, Fonne. In haar vrije tijd houdt ze zich graag creatief bezig met allerlei projectjes.

  • Volg Geerte Verbraeken op

Recent

Hoe overtuig ik mijn werkgever om een training te mogen volgen?

Hoe overtuig ik mijn werkgever om een training te mogen volgen?

6 juni, 2019 -

Je hebt je keuze voor je trainingen gemaakt, maar moet hiervoor nog een toelating hebben…

Lees meer

Wat is Cinema 4D?

Wat is Cinema 4D?

23 mei, 2019 -

Wist je al dat er in Adobe After Effects een volledig 3D pakket verborgen zit?…

Lees meer

6 redenen om training te volgen tijdens de zomermaanden

6 redenen om training te volgen tijdens de zomermaanden

26 april, 2019 -

Waarom een training volgen tijdens de zomermaanden? Wij geven je 6 goede redenen!

Lees meer